Lyskilder

Lyskilder

Oppdag vårt utvalg av lyskilder og lyspærer. Her finner du et utvalg av energieffektive LED-pærer, klassiske glødepærer og andre belysningsalternativer som på en fin og enkel måte oppfyller dine belysningsbehov. Uansett om du er ute etter en moderne LED-pære for å spare energi eller foretrekker den tradisjonelle sjarmen og varme gløden som vanlige glødepærer gir, har vi en lyskilde for ethvert rom og behov.

Våre LED-pærer er laget med den nyeste teknologien for å gi behagelig og effektivt lys. Vår serie av lyspærer inkluderer dimbare alternativer for å gi deg kontroll over lysstyrken og atmosfæren i ditt hjem. Dimbare LED lamper gjør det enkelt å justere lyset slik at det passer ulike anledninger og behov. Det er likevel viktig å merke seg at ikke alle lyspærer i LED er dimbare. Kontroller esken for å sikre at lyskilden er kompatibel med dine dimmere. Det samme gjelder dimbare glødepærer. Se etter en dimbar glødepære eller LED pære for å kunne kontrollere og tilpasse lyset etter ulike situasjoner.

For estetikken tilbyr vi også et utvalg lyspærer som er designet for å vises. Små og store glødepærer som passer fint til enkle lampeskjermer. Disse glødepærene gir hjemmet en unik og stilig touch, og skaper herlig atmosfære. Er du ute etter noe mer unikt og effektfullt, har vi også LED-pærer som gir fra seg en rekke ulike farger enn det tradisjonelle hvite eller gule lyset. Disse lyspærene finnes både som runde og ovale alternativer. Husk at lyset spiller en viktig rolle for helhetsinntrykket, så tenk over hvilket rom du skal bruke klassiske lyspærer i. I tillegg til lyspærens stil, må du også vite hvilken sokkel lampen har for å finne riktig størrelse på lyspæren. Det mest vanlige er at en stor lyspære har E27-sokkel, men en stor lyspære kan også ha E14-sokkel. Sjekk dette før du bestiller lyspære fra oss. Sjekk ut vårt brede sortiment av lyskilder online, og finn lyspære her.

GU10 LED dimbar 7W 2700K 480Lm

169 NOK

LED LED-pære E27 24V LOW VOLTAGE G45

259 NOK 369 NOK
Tidl. laveste pris 259 NOK

Plantelampe Grow LED 13W, Ø 12,3 cm

670 NOK

Vekstlys Grow LED 6W, Ø 6.4 cm

400 NOK

Plantelampe Grow LED 12W, Ø 9,6 cm

560 NOK
Karakter 5 av 5

LED lyspære E27 rund pære Elect.

250 NOK
Karakter 2 av 5

LED lyspære E27 rund Elect

250 NOK

Elect LED glødepære

215 NOK

Viser 58 av 62 produkter