Design, kvalitet
og personlighet


med Hannah Persson


Enkelhet, kvalitet og varighet – innkjøperen og produktsjefen Hannah Persson deler den røde tråden i stilen sin og hvordan man skaper balanse i en hektisk hverdag. En hverdag som kantes av kontraster mellom Göteborgs byliv og en falurød hytte utenfor Lidköping.

Hannah Persson står med en fot i to verdener. Et liv som kontrasteres av Göteborgs bypuls og roen på Västgötaslätten. Leilighet i byen og hytte i skogen – hvor livet foregår begge steder.

«For meg trenger ikke hjemmet nødvendigvis å reflektere ens personlighet, det kan få være et sted hvor man har muligheten til å leve ut noe annet.»

 inspirasjon collaborations hannah persson

Hannah beskriver den røde tråden i stilen sin som enkelhet, kvalitet og varighet. Hvor solide materialer som bomull, ull og jute er klassiske innslag. Den røde tråden skinner tydelig gjennom i både leilighet og hytte. Basen er nøytral, enkel og fredelig. Den store forskjellen er at Hannahs personlige stil har fått større plass i leiligheten, mens hytta er innredet etter en naturlig estetikk – uten at det nødvendigvis har blitt landlig.

«Selv om basen er stram, er det mer lekent i leiligheten. Her kan jeg ta inn trendobjekter og prøve meg fram på en annen måte. Det er mer fokus på det som foregår innendørs, som middager med venner og familie.»


«På småbruket tilbringer vi større deler av tiden utendørs. Uteområdet blir dermed en forlengelse av stua som får hytta til å føles større enn den egentlig er. Her har oppbevaring vært nøkkelen i innredningen. Det skal være plass for alle interesser og vi skal kunne leve et enklere liv, uansett årstid.»

 inspirasjon collaborations hannah persson

Småbruket på Västgötaslätten er et idyllisk sted med falurøde vegger og hvite detaljer.