Irresistible homes since 1963


Velkommen til Jotex!


Er du ny hos oss? Da har vi en velkomstgave til deg!

Men først, hvem er vi?


Vi er interiørvaremerket som skaper morgendagens trender. Vår historie startet i 1963, og har sitt utspring i behovet for det personlige uttrykket. At hjemmet, akkurat som livet, er i konstant forandring. Så uansett om du følger trender eller skaper dine egne; Jotex er stedet for deg. Uansett hvordan hjemmet ditt ser ut.

Nå over til deg!


Som ny kunde får du


30% rabatt* på dyreste vare


på ditt første kjøp når du registrerer en konto hos oss. Registrer konto her:

Vilkår


*Vilkår: Gjelder deg som er ny kunde. Kan ikke kombineres med andre tilbud, salg eller rabatter. Gjelder ikke gavekort, produkter merket med «Deal!», «Outlet» eller «Limited Edition». Kun en gang per kunde.

Rabatten trekkes automatisk fra i kassen når du har godkjent å motta tilpassede tilbud via e-post, SMS eller post basert på tidligere kjøp, tidligere besøk, aktivitet på Jotex’ sider samt i øvrig markedsføringsøyemed. Rabatten gjelder kun ved det første kjøpet, deretter er den oppbrukt. Hvis du aktiverer en annen rabatt, vil nykundetilbudet forsvinne ettersom det ikke er mulig å kombinere tilbud. Deaktiverer du det andre tilbudet kommer nykundetilbudet tilbake, som altså kun gjelder ved det første kjøpet.