Se høstens alle nyheter! SHOP NÅ ›
SALG – opptil 60% rabatt! SHOP NÅ ›

Gardinen setter stilen!

Nye gardiner setter raskt en ny stemning i rommet. Raskt, enkelt og uten håndverkere. Stil velger du etter personlighet, men ikke glem funksjonen. innsynsvern? Mye lysinnslipp? Du finner det her!

Velg farge

Utvalgte favoritter

Kundeservice: 66 99 75 40
Jotex.no - hjem og innredning
Jotex er skandinavias største nettbutikk for hjemmetekstil og spesielt for gardiner! Ny inspirasjon, de siste trendene eller detaljene og farger som passer til årstiden finner du i vår butikk. Et bredt sortiment med gardiner, sengesett, tepper, puter, lamper og detaljer til hjemmet ditt. For deg som vil sy selv har vi metervarer og tilbehør. Kort sagt; vi elsker innredning og naturligvis vil vi at alle skal ha råd til å fornye. Derfor har vi også tenkt på prisene, som er lave. Vi er nær deg og det er enkelt, med raske og korrekte leveringer.
Velkommen!
KONTAKT OSS Kundeservice: 66 99 75 40 Adresse: Jotex, Postboks 681, 1411 Kolbotn Org.nr. 832005622jotex.no/kundservice
Logg inn
VIKTIG MELDING!

For å gjøre det lettere for deg som kunde å huske dine innloggingsopplysninger hos jotex.no har vi endret innloggingsmetoden.

Du som allerede har et login og en e-postadresse logger nå inn med din e-postadresse og ditt tidligere passord.
  Ny kunde
  Registrer deg for å få tilgang til unike tilbud og nyheter via e-post. Alt du trenger å gjøre er å oppgi din e-postadresse og et passord.
  Kompletter dine opplysninger
  • Vi må vite mer om deg for at du skal kunne gå videre. Fyll i dine opplysninger nedenfor og klikk deretter på "fortsett". Dersom du vil hente dine opplysninger automatisk fyller du i ditt personnummer og klikker deretter på "Hent mine opplysninger".

  • Ønsker du å betale med faktura eller søke om konto må du skrive inn ditt personnummer. Du søker eventuelt om faktura eller konto når du kommer til kassen. Når du oppgir ditt personnummer vil det automatisk bli foretatt en kredittkontroll, samt kontroll mot eventuelt øvrige selskap innenfor Ëllos Group.
   Har du allerede faktura/konto er det valgfritt å skrive inn sitt personnummer, men det vil gjøre det lettere for oss å hente dine opplysninger.

  • *
  • *
  • *
  • *
   * Obligatoriske opplysninger   Laster
   Dessverre er dette produktet allerede utsolgt! Benytt gjerne vår søkefunksjon eller let i vår meny for å finne et lignende produkt.