Handlekurv

Teknisk informasjon

Kryptering

I vår nettbutikk, ved kjøp med kort, beskytter vi dine opplysninger med hjelp av SSL-kryptering. SSL står for Secure Sockets Layer og er en funksjon som gjør at all informasjon som sendes mellom kjøper og selger krypteres. Det betyr at informasjonen går gjennom en sikker forbindelse og at dine kortopplysninger ikke kan leses av utenforstående. Vi samarbeider med DIBS Payment Services AB (www.dibs.no), som via en sterk kryptert kobling til din bank kontrollerer at kortet er gyldig for kjøp. Våre betalingsformidlere behandler din kortinformasjon på korrekt måte i hht. den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS. Når du handler med kort, forbeholder vi oss retten til å gjennomføre personkontroll.

Linker

På Jotex.no finnes det linker til andre nettsider. Vi linker bare til nettsider vi tror kan inneholde interessant informasjon og tar ikke ansvar for innholdet på disse nettsidene.

Produktbilder

Fargene som vises på Jotex.no kan skille seg noe fra virkeligheten. Dette beror på innstillingene i din maskin.

Webleser

Vi anbefaler at du benytter siste versjon av Chrome, Firefox, Safari eller Internet Explorer 9+. Dersom du bruker en tidligere versjon eller en annen webleser kan Jotex.no fungere dårligere.
Vi anbefaler også den siste versjonen av Adobe Reader for å kunne lese og skrive ut filer i PDF-format samt siste versjon av Adobe Flash Player for å kunne vise animerte bilder.