Kan jeg bytte en vare?

Hvis du har kjøpt en mindre vare, kan du vanligvis registrere din retur via vår online returside. På returseddelen din vil det i så fall være en QR-kode som du skanner med mobilen din for å logge deg direkte inn på retursiden din. Du kan også logge deg inn på Jotex.no/returns og der fylle ut returkoden du finner på følgeseddelen din.

Hvis en vare er tilgjengelig i en annen størrelse og du har bestilt med faktura- eller delbetaling, kan du enkelt bytte størrelse direkte på retursiden. Velg returårsak for den aktuelle varen, hvis en annen størrelse er tilgjengelig på lager, vil du få spørsmål om du ønsker å bytte størrelse og alternativene vises.

Erstatningsvaren blir automatisk sendt til deg uten fraktkostnad, og det blir opprettet en ny faktura for erstatningsvaren. Tilbakebetaling for den returnerte varen blir trukket fra din eksisterende faktura så snart du har levert inn returen din til ditt utleveringssted. Returavgift belastes for den varen du returnerer.

Hvis pakken din mangler returkode, eller hvis du ønsker å bytte til noe annet (f.eks. annen farge), legge inn en ny bestilling via vår hjemmeside.

Les mer på: Hvordan gjør jeg en retur?