VELKOMMEN TIL JOTEX

Forsikringer

Familieforsikring

Økonomisk støtte for ulykken som ikke skal inntreffe

** Denne forsikringen kan ikke nytegnes **

Ulykker er alltid ukoselige og skremmende, hvor små de enn er. Men hva skjer ved en alvorlig ulykke som hindrer deg fra å bevege deg fritt i framtiden? Alle dagligdagse ting snus opp ned og en tidligere så enkel sak som å komme seg opp trappene i hjemmet, kan helt plutselig bli en umulighet.

Ellos Norway AS har i samarbeid med Chubb tatt fram forsikringen Familieforsikring, som gir deg og din familie økonomisk trygghet ved en medisinsk invaliditet som følge av ulykke. Medisinsk invaliditet betyr at du etter ulykken får en varig nedsettelse av kroppens funksjoner. Det å handikaptilpasse sitt hjem kan bli dyrt, det trengs kanskje en rampe eller en heis. Da kan det være godt å få en solid økonomisk støtte. Graden av medisinsk invaliditet settes av legen din etter ulykken, og forsikringen Familieforsikring gir erstatning allerede ved 1 % invaliditet.

Hvis du allerede har tegnet forsikringen og har spørsmål, ber vi deg kontakte vår kundeservice på telefon 23 31 54 40 eller klikke på ovennevnte linker for mere informasjon.

Hvor mye koster forsikringen?

Forsikret person Premie
Hovedforsikret 99 kr/mnd
Hovedforsikret + Partner 169 kr/mnd
Hovedforsikret + Barn 169 kr/mnd
Familie 259 kr/mnd

Chubb European Group SE, Norskregistrert utenlandsk foretak (NUF), er en norsk filial registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer 986 116 982 og Besøksadresse: Fridtjof Nansens Plass 3, 0160 Oslo. Chubb European Group SE er et foretak som styres av bestemmelsene i den franske forsikringskoden med registreringsnummer 450 327 374 RCS Nanterre og har følgende registrerte kontor: La Tour Carpe Diem, 31 Place des Corolles, Esplanade Nord, 92400 Courbevoie, Frankrike. Chubb European Group SE har fullt innbetalt aksjekapital på 896 176 662 € og er under oppsyn av Autorité de contrôle prudentiel et de résolution (ACPR) 4, Place de Budapest, CS 92459, 75436 PARIS CEDEX 09. Filialens virksomhet er underlagt kontroll av Finanstilsynet.