Hva koster returen?

Returavgiften for normalpakke er 59,90 kr per pakke. En normalpakke er en pakke som du for eksempel har fått hjem i postkassen, hentet hos et utleveringssted eller i en pakkeboks. Du kan også ha fått en normalpakke levert hjem til deg.

Retur av større/tyngre varer som møbler, visse hjemmeinnredningsartikler og lengre tepper koster 59,90 kr per pakke i returavgift + 390 kr i returfrakt, totalt 449,90 kr per pakke. Større/tyngre varer har alltid blitt levert hjem til deg.

Hvis du er usikker på hva som regnes som en større/tyngre vare, kan du se hva du betalte i fraktavgift på din ordrebekreftelse. Hvis du ennå ikke har kjøpt varen, kan du se hvilken fraktavgift som vises for varen i kassen når du har logget inn og oppgitt leveringsadressen din. Hvis fraktavgiften for varen er over 300 kr, er det en større/tyngre vare og koster derfor mer å returnere.

Avgiftene for retur og eventuell returfrakt trekkes av fra summen du får tilbake når vi har håndtert returen din. Hvis vi har levert feil vare til deg eller hvis det er en reklamasjon du har sendt tilbake, koster det selvfølgelig ingenting å returnere.